Mere end 30 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Garantiordning

El-installation til badeværelse, køkken eller noget tredje

Skal I have lavet en el-installation? Hos Byens El & Teknik ApS laver vi alle former for el-arbejde, og det kan vi en el-installation til et badeværelse, et køkken eller noget helt tredje. 

Vores kunder er fra blandt andet Odense, Ringe og Langeland samt mange andre steder.

Nyetablering og reparation af enhver el-installation

Vi er autoriseret el-installatør, og dermed har vi kompetencer til at udføre alle opgaver som elektriker. Mange af vores arbejdsopgaver består af nyetablering, vedligeholdelse og reparation af el-installationer. Det kan være udendørs belysning, et nyt el-skab eller en komplet el-renovering af en ældre bolig.

Det er populært at få funktionelle, lækre og moderne badeværelser og køkkener. Her kan vi tilbyde en moderne el-installation med LED-belysning, hvidevarer og praktiske stikkontakter i jeres køkken.

Eller en ny el-installation på badeværelset, hvor der også kan komme praktiske stikkontakter til hårtørrere, barbermaskiner og andre el-artikler.​​

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Dertil kommer, at vi overholder alle de aftalte betingelser samt leveringstider. Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og er omfattet af Byg Garanti.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på el-arbejde

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud på et el-installation.

Du kan ringe på telefon 65 92 67 18, hvis du ønsker besøg af en autoriseret el-installatør, eller hvis du vil have en nærmere drøftelse. Du kan også skrive til e-mail info@byenselogteknik.dk.

Skriv til os​ for et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BYENS EL OG TEKNIK ApS
Klokkestøbervej 15
5230 Odense M