Mere end 30 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Garantiordning

El-installation til badeværelse, køkken eller noget helt tredje

Skal du have lavet en el-installation? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Byens El & Teknik ApS laver vi alle former for el-arbejde. 

Uanset om der er tale om en installation på et badeværelse, i et køkken eller et helt tredje sted, så kan vi varetage opgaven professionelt. Vores kunder er fra bl.a. Odense, Ringe og Langeland, men vi servicerer også kunder fra mange andre steder.

Vi er en virksomhed med professionelle el-installatører med mere end 30 års erfaring i branchen. Gennem tiden har vi løst mange forskellige opgaver hos glade og tilfredse kunder. Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder, så du bør aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

Grundet vores store erfaring i branchen kan vi varetage mange, både simple og komplicerede, opgaver. Uanset hvad kan du forvente et gennemført stykke arbejde af høj kvalitet til en attraktiv pris hver gang.​

Nyetablering og reparation af enhver el-installation

Vi har altid en autoriseret el-installatør, som står klar til at hjælpe dig. Det betyder også, at vi har kompetencerne til at udføre alle typiske opgaver som elektrikere. Mange af vores arbejdsopgaver består af nyetablering, vedligeholdelse og reparation af el-installationer. Det kan være udendørsbelysning til dit hus, et nyt el-skab eller en komplet el-renovering af en ældre bolig.

Det kan godt betale sig at få professionel hjælp til at lave el-installationer, uanset om der er tale om etablering eller reparation. Der er nemlig en række forholdsregler, som man skal tage sig, når man arbejder med elektricitet, da det ellers kan have alvorlige konsekvenser. Vi anbefaler derfor altid, at du får professionel hjælp, medmindre du selv har god erfaring med den pågældende opgave. Heldigvis står vi altid klar til at hjælpe alle slags kunder med enhver form for el-installation.

Det er populært at få lavet badeværelser og køkkener, som både er funktionelle, lækre og moderne, hvilket vi gerne hjælper dig med. Her kan vi tilbyde en moderne el-installation med LED-belysning, hvidevarer og praktiske stikkontakter, som pifter køkkenet op.

Vi kan også lave en ny el-installation på badeværelset, hvor der også kan komme praktiske stikkontakter til hårtørrere, barbermaskiner og andre el-artikler.

Vi laver løsninger baseret på dine individuelle ønsker og behov, uanset hvad disse er.

Hvad koster en ny el-installation?

Hvad en ny el-installation koster kan være svært at besvare entydigt. Den nøjagtige pris på en el-installation afhænger nemlig af flere forskellige ting. Det kommer bl.a. an på, hvad det er for en installation, der er tale om, hvilke materialer der skal anvendes, samt hvor stort et omfang opgaven har.

Uanset hvilken opgave du stiller os, så garanterer vi dog kvalitetsarbejde til en så billig pris som muligt – vores priser er altid konkurrencedygtige.

Dertil kommer at vi altid overholder alle de aftalte betingelser samt leveringstider. Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og er omfattet af Byg Garanti, hvilket er din garanti for professionelt udført arbejde hver gang. Du kan med andre ord trygt lade vores el-installatør komme og hjælpe dig med din opgave.

Levering af kvalitetsarbejde til den aftalte tid

Hvis vi skal komme hjem til dig og foretage en form for el-service, så kan du være sikker på, at vi leverer kvalitetsarbejde uanset opgaven. Vi går desuden meget op i at være en pålidelig samarbejdspartner, som overholder enhver aftale med alle vores kunder. Derudover er vi altid meget grundige i vores arbejde og forlader aldrig en opgave, før kunden er helt tilfreds med resultatet.

Hvis du er på udkig efter en seriøs og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, som kan hjælpe dig med mange forskellige former for el-installationer, så er vi ideelle at kontakte. Vi leverer professionelle løsninger og god kundeservice til alle vores kunder.

Du kan desuden også altid få kompetent rådgivning og vejledning hos vores el-installatør. Vi sørger altid for at sætte god tid af til den enkelte kunde, så vi sammen kan finde den løsning, som er mest optimal ift. dine forventninger og behov.

Kontakt os for et tilbud på el-arbejde

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud på en el-installation til dig, så du må endelig ikke holde dig tilbage med at ringe eller skrive til os.

Du kan ringe på telefon 65 92 67 18, hvis du ønsker et besøg af en autoriseret el-installatør, eller hvis du vil have en nærmere drøftelse. Du kan også skrive til e-mail info@byenselogteknik.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer og et godt tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig godt og sikkert i mål med dine el-installationer.

Skriv til os​ for et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt