Mere end 30 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Garantiordning

Varmepumper til sommerhuse og tilbygninger

Overvejer I muligheden for varmepumper? Hos Byens El & Teknik ApS har vi stor ekspertise med varmepumper, og de er især populære i sommerhuse og tilbygninger, men også i helårshuse. 

Vi har kunder i blandt andet Odense, Ringe, på Langeland og mange andre steder.

Effektive varmepumper med intelligent styring

Opvarmning af sommerhus eller kolonihave kan være dyrt med el-radiatorer. Her er moderne varmepumper billigere og mere effektive. De findes blandt andet som luft til luft og luft til vand. Du kan desuden tilkøbe intelligent styring.

Luft til luft-varmepumpen fungerer som en omvendt aircondition. Den trækker den kolde luft ind udefra og opvarmer den til varm luft, som blæses ind i huset. Den er velegnet til sommerhuse, kolonihavehuse, tilbygninger og visse erhverv.

Du kan fjernbetjene varmepumpen med din mobiltelefon, hvis du har købt smart varmestyring.​

Luft til vand-varmepumpen benytter energien i luften til at opvarme brugsvand og radiatorer. Det er den ideelle løsning til sommerhuset. Varmepumper kan også supplere eller ligefrem erstatte olie-, naturgas- eller pillefyr i boligen.

Hvad koster en varmepumpe?

Vores priser for varmepumper afhænger af både model og installation. Jeres pris afhænger også af muligheden for tilskud. 

Dertil kommer et eventuelt håndværkerfradrag. Vi råder og vejleder om de forskellige løsninger, og vi kan sagtens finde en lille og billig løsning til et sommerhus.

Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på varmepumper. Du kan ringe på telefon 65 92 67 18 for at få mere information. Eller du kan skrive til e-mail info@byenselogteknik.dk.

Skriv til os​ for et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt