Mere end 30 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Garantiordning

Antenne og netværk

Har I også fået flere smart tv, computere og tablets i hjemmet og er jeres antenne- og netværkssignaler derfor blevet næsten ubrugelig? Kontakt os, så vi kan få styr på jeres signaler igen.

Når vi i dag køber nyt smart tv er der ikke på samme måde plads til mange ledninger bag skærmen. Det ser heller ikke pænt ud bag en flot ny skærm.

Vi kan hjælpe jer med en ny smart og elegant løsning, hvor et udtag lige ved tv’et og et andet ved afspilleren/HD-boksen giver forbindelse i HD-kvalitet uden et virvar af ledninger på gulvet eller væggen.

Tænker I over, hvilken netværksløsning I har i jeres hjem og om I kan anvende både internet, tv og radio via jeres netværk? I dag er et netværk andet og mere end en trådløs adgang til internettet.

Et trådløst netværk er sjældent godt nok, når din tv-udbyder kræver, at du har en set-op boks eller lignende for at kunne se tv. Vi hjælper jer med gennemtænkt netværksløsning, som dækker alle jeres behov og som bliver lavet i et elegant og tidløst design.​

I dag kan I mindske alle jeres synlige kabler i jeres hjem. Bag f.eks. jeres smart-tv laver vi et panel af stik, som bl.a. indeholder USB og HDMI adgang. På den måde kan I placere jeres harddisk eller filserver et diskret sted og få forbindelse til denne direkte via væggen.​

Skriv til os​ for et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt