Mere end 30 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Garantiordning

Eltavler

Få udskiftet din gamle el-tavle til en ny og moderne model uden løse sikringer.

Vi oplever tit at folk har svært ved se hvilken sikring der er sprunget eller at man har brugt den sidste sikring pga. opvaskemaskine og komfur ikke kunne være tændt samtidigt. Oplever i også dette, så kontakt os. Vi finder den rette løsning for jer.

Har I en gammel eltavle i jeres hjem? Så vil vi anbefale jer at få den udskiftet med en ny. De gamle eltavler har som oftest ikke et HPFI relæ indbygget og indeholder kun 1 lysgruppe og 1 kraftgruppe.

I dag er der kommet nye lovkrav, som siger at der skal være 1 lysgruppe per påbegyndt 50 m2. dog skal der altid være minimum 2.

Hvis i f.eks. skal have renoveret jeres køkken vil elektrikeren ellers skulle etablere en ny lysgruppe, for at kunne leve op til kravene, om at køkken skal deles ud over 2 lysgrupper.​

Eltavlen er stedet hvor alt jeres el bliver samlet, og det er elinstallationens knudepunkt.

Vi anbefaler jer at udskifte jeres gamle tavle til en ny, da den nye tavle vil matche jeres elforbrug som i har i dag. F.eks. vil en almindelig eltavle i et almindeligt parcelhus på 150m2 indeholde 2-3 kraftgrupper, 3-5 lysgrupper og et HPFI relæ.

Vi anbefaler jer ligeledes at købe en eltavle med automatsikringer, da i slipper for bøvlet med sikringer og det er nemmere at genindkoble når den slår fra.​

Et HPFI-relæ er i dag lovpligtigt i alle boliger. Det installeres for at beskytte boligens beboere. Et HPFI-relæ er en sikkerhedsforanstaltning, som afbryder strømmen i tilfælde af fejl.

Forestil jer at jeres lille ’prins-pilfinger’, der kom til at stikke en strikkepind ind i jeres gamle stikkontakt.

Det er faktisk nok til, at tragiske følger kan blive konsekvensen. Et HPFI-relæ vil med det samme afbryde strømmen inden at den bliver farlig og derved forhindre, at jeres barn vil få andet end et chok.​

Skriv til os​ for et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt