Mere end 30 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Garantiordning

Lamper

Har i købt nye lamper og har brug for hjælp til at hænge dem op? Lad os hjælpe jer med ophængning og tilslutning, så jeres nye lamper komme til at tage sig allerbedst ud.

Før at I køber jeres lampe, er det en god ide at I sætter jer ind, hvad det er for en lampe i har brug for. Hvor skal den sidde henne? Hvor skarp skal lyskilden være? Og er den godkendt til at opsætning lige der hvor I tænker?

Tag os med på råd. Vi har et stort kendskab til de forskellige lyskilder, så i får det bedste lys og så i også kan tage et energi-rigtigt valg.

Inden at i får hængt jeres nye lampe op, er det en god ide at gøre op med jer selv om, om det er okay med ledninger i loftet hen til det nærmeste lampeudtag. Eller om der skal laves et nyt lampeudtag lige der hvor lampen skal hænge.

Tag os med på råd, så tager vi en snak med jer om det er et nyt lampeudtag der skal til eller om i har brug for f.eks. en lysskinne, så lampen kan flyttes efter behov.

Har I brug for at jeres lys kan dæmpes efter, hvilken stemning I gerne vil sætte i jeres rum? Så er en lysdæmper det som I har brug for.

Tag en snak med os om den rigtige løsning for jer. Der findes mange forskellige typer lysdæmpere og vi skal have fundet den rigtige type, som passer til jeres lyskilde.​

Skriv til os​ for et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt